eroinELE

Irina Margareta Nistor - o voce inconfundabilă

ELE au cucerit lumea, de la podiumurile olimpice la scenele de concert și laboratoarele de știință... ELE au făcut istorie! Și continuă să o facă!

Irina Margareta Nistor este un critic de film român.

În timpul regimului comunist a lucrat ca translator pentru TVR, și este cunoscută pentru dublarea în secret în 5 ani a peste 3000 de filme înregistrate pe casete video și aduse din Vest.

Este decorată cu Medalia Carol I. A participat după anii 2000, la numeroase festivaluri de film de renume din Europa (Berlinala, Cannes, Venezia) cu ajutorul unor mari sponsori. E o prezență constantă la festivaluri locale de gen (Tiff, Râșnov, Bucharest Best Comedy Film). În 2012 a înființat Festivalul de Psihanaliză și Film.

În ultimii ani este o prezență constantă și la radio, având o emisiune dedicată filmului.

În campania eroinELE te provocăm să le recunoști pe cele care au lăsat o amprentă de neșters în istoria noastră. Cu indicii captivante oferite pe parcursul zilei, ascultă, gândește-te și trimite-ne răspunsul tău! Primești indicii, deslușești mistere și, dacă răspunzi corect cel mai repede, pe WhatsApp la 0722206020, poți câștiga premii fabuloase de la TEILOR. Să vedem cât de bine cunoști marile femei care au scris istorie în România!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.