Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 8 martie - Nicole Cherry, INNA și Radu Ștefan Bănică

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

E 8 martie, așa că emisiunea din această dimineață a început cu urări de la mulți ani, cu multe flori, dar și cu surprize pentru toate ascultătoarele Kiss FM. 

Corina a avut și ea un mesaj pentru doamnele și domnișoarele care au deschis radioul în timp ce se duc la muncă: 

„Fetelor, stați cu spatele drept! Bazați-vă doar pe creierul, banii, capacitățile și abilitățile voastre! Investiți în educație și țineți aproape de oamenii care vă ridică. Nu insistați ca alții să vă iubească, dragostea înseamnă reciprocitate. Dacă nu e reciprocitate, se numește toxicitate. Nu vă lăsați înjosite sau umilite. Corpul vostru e singura casă în care veți trăi toată viața. Corpul B nu există. Aveți grijă de integritatea voastră fizică și mintală. Și nu uitați, nu există cineva care să vă poată adora mai mult pe lumea asta, decât femeia din oglindă!”, a spus Corina.   

Că tot a venit primăvara, Oprișan a povestit ascultătorilor despre traficul de ghiocei și despre cum Poliţia Locală Sfântu Gheorghe avertizează că vânzarea fără autorizaţie a ghioceilor, asemenea altor plante sau fructelor de pădure, reprezintă infracţiune şi se sancţionează cu amendă contravenţională. 

Apoi, Corina a anunțat că în urmă cu două zile a stat de vorbă cu INNA, venită în studioul Kiss FM pentru a filma alături de alte artiste de la Global Records coverul după „I Am Woman”. 

 Așadar, ascultătorii au avut ocazia de a asculta interviul fulger pe care Corina i l-a luat INNEI. Fanii au putut afla că modelul feminin al INNEI este mama ei, iar că atunci când se gândește la mama ei melodia care-i vine în minte e fix „I Am Woman”. De asemenea, INNA i-a mărturisit Corinei că e vegetariană și că nu mănâncă mici. 

Întreg interviul poate fi ascultat mai jos, unde găsești înregistrarea emisiunii.


Invitata emisiunii - Nicole Cherry 

Nicole Cherry a venit în această dimineață la DesKiss, iar Corina a trecut-o și pe ea printr-un set de întrebări din care am putut afla că Nicole crede că viitorul va fi luminos pentru fetița ei, dar nu știe sigur dacă așa va fi și pentru nepoții ei. 

„Sunt sigură pentru fetița mea, pentru că îmi dau seama că a preluat foarte mult din atitudinea mea, îmi dau seama de asta chiar dacă are 2 ani și 3 luni. Cumva, acest lucru a fost confirmat de mama mea, care a zis e mai rău decât tine. Cu siguranță o să obțină tot ce-și dorește, e o chestie interioară pe care eu am simțit-o”, a spus Nicole. 

De asemenea, Nicole  a mai răspuns că i-ar plăcea ca bărbații să recunoască că femeile sunt bune la toate, că atunci când nu mai pot, mai pot puțin. 

Dintre miturile despre femei în care nu crede, Nicole l-a indicat instant pe cel care zice că femeile nu știu să parcheze.  


Ciprian a povestit un pic și despre coverul pe care Nicole Cherry l-a făcut alături de alte 7 artiste de la Global Records, după piesa „I Am Woman”. 

„Mă bucur foarte tare că am putut să facem piesa asta împreună, au fost numai femei minunate lângă mine și a fost un challenge,  pentru că am fost destul de multe și să reușim să ne facem programul în așa fel încât să putem toate să participăm, nu a fost ușor. E o chestie unică și cred că va rămâne peste ani. Sper ca ascultătorii să primească foarte bine acest cover al piesei „I Am Woman”. Cred că fiecare dintre noi s-a regăsit în această piesă”, a adăugat Nicole Cherry.  


Invitatul emisiunii - Radu Ștefan Bănică 

Radu Bănică a venit într-o vizită surpriză la DesKiss Dimineața pentru a împărți flori și urări doamnelor și domnișoarelor. Și a plecat cu promisiunea făcută Corinei că va reveni și pentru a cânta. 


Ascultă întreaga emisiune mai jos: 

DesKiss Dimineața - invitată Nicole Cherry - 8 martie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:44

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.