Cool Stuff

Florin Ristei, noul showman al României de talia Sălii Palatului

În seara de 8 martie, Florin Ristei a oferit unul dintre poate cele mai magnetice show-uri văzute pe scena Sălii Palatului din Capitală! ONE a reprezentat o mega-producție extrem de bine pusă la punct, atent gândită până la cel mai mic detaliu, iar energia și performanța vocală a lui Ristei îl fac unul dintre artiștii „must-see” dintre cei cu show-uri pe celebra scenă bucureșteană

Vineri, 8 martie, a fost momentul în care Florin Ristei a revenit pe scena Sălii Palatului, cu show-ul concept, ONE, o producție SOLD OUT marca Kimaro Entertainment. Despre producție, Ristei spunea înaintea evenimentului că: „ONE este povestea celui care vede frumusețea nevăzută și o aduce în ochii tuturor, pentru ca toți să ne bucurăm de acest dar! Pentru prima dată într-o experiență care îți va da simțurile peste cap. Nu este despre mine, ci despre voi toți!”. Și așa a și fost, o experiență multi-senzorială pentru peste patru mii de oameni care au petrecut Ziua Femeii la concert. 

Primul lucru remarcabil, încă de la intrarea în sala de concert, a fost faptul că întreaga sală a fost umplută de purificatoare de aer, care au asigurat o senzație olfactivă unică pentru spectatori. Pe ecranul curbat care a umplut toată scena imensă de la Sala Palatului au apărut, încă de la începutul concertului, copaci care înmugureau, ca un simbol al primăverii. Imaginea a fost astfel completată prin parfumul care umplea întregul spațiu. 


Din setlist au făcut parte 22 de titluri românești și internaționale, o parte cover-uri și o parte piese originale ale lui Florin Ristei. Acesta a adus alături de el un întreg band, cu tot cu backing vocals, care au sunat exemplar. Printre titlurile care au făcut parte din show se enumeră „Înainte”, „The One That I Want”, din musicalul Grease, „Just The Way”, „Undeva pe seară” și multe altele. Ce se distinge cel mai tare la concertele lui Ristei e energia sa debordantă și molipsitoare. Personalitatea artistului Florin Ristei de pe scenă, și carisma lui îl fac impresionabil și îți captează atenția ca un magnet. 

Alături de el s-a aflat o serie de invitați, spre bucuria celor din sală. Prima care a urcat pe scenă, chiar din sală, a fost colega sa de platou, actrița Ilona Brezoianu. Împreună, au interpretat celebra piesă „Dana”, cu care debuta Ristei, acum 24 de ani, în copilărie. Ba mai mult, la cererea Ilonei, piesa a și fost remixată „pentru 2024”. Vescan a urmat în seria invitaților, cântând alături de Florin super-cunoscuta piesă „Las-o...”. 


Un moment emoționant a fost când fratele lui Ristei a venit pe scenă, pentru a cânta alături de fratele său mai mic, pe care, în copilărie, l-a învățat să cânte și căruia i-a insuflat iubirea pentru muzica de calitate, în special pentru muzica rock. De aceea, după „De ziua ta, mămico”, dedicată, evident, mamei lor, a urmat un colaj de piese rock, printre care „Mama, I’m Coming Home”, a lui Ozzy Osbourne, și duetul Extreme, „More Than Words”. 

Finalul concertului a fost marcat de alte două momente speciale. Pentru ultima piesă înainte de bis, Ristei a invitat, alături de el, un cor de copii, cu care a cântat piesa sa, „Aripile”. Cu ocazia asta, acesta a transmis publicului un mesaj despre viitor, generațiile tinere și cum niciodată nu trebuie sa tăiem aripile tinerilor pe care ne vom baza mâine. La bis, Ristei a încheiat concertul de peste două ore cu o baie de confetti și piesă specială pentru el – „Hall Of Fame”, a trupei The Script. De ce?! Cred că se înțelege de la sine din versurile melodiei. 


La finalul celor două ore, publicul a plecat acasă mai bogat cu un show bine pus la punct, plin de culoare, de emoție, de energie molipsitoare, care a sunat grandios. Un show complet, de ținut minte și cu care să te mândrești spunând: „am fost și eu acolo”. Iar în ceea ce-l privește, după un asemenea concert de colecție, Florin Ristei a plecat de pe scenă în glorie. Și când va reveni, probabil că o singură Sală a Palatului nu va mai fi suficientă pentru cei care vor dori să asiste la concertul său. 



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.