Cool Stuff

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood - a făcut 73 de milioane în 2023

Cele patru proiecte cinematografice ale lui Adam Sandler din 2023 l-au propulsat la un salariu anual de 73 de milioane de dolari, ceea ce îl face cel mai bine plătit actor de la Hollywood, potrivit revistei Forbes.

Sandler a obținut câștiguri în 2023 din rolul principal și din producția filmului „Murder Mystery 2” de pe Netflix, precum și din activitatea de scenarist, producător și voce în „Leo”, populara animație a streamer-ului. El a fost implicat, de asemenea, în comedia de acțiune puțin văzută „The Out-Laws”, și a produs și a jucat - alături de soția și fiicele sale - în apreciata comedie „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah”.

Actorul a ajuns ultima dată în fruntea listei în 2002, când a câștigat 47 de milioane de dolari jucând în filme precum „Mr Deeds” și „Punch-Drunk Love”.

Pe locul al doilea s-a clasat Margot Robbie, care, la 33 de ani, este, de asemenea, cel mai tânăr actor de pe listă. Succesul masiv la nivel mondial al filmului „Barbie”, pe care ea l-a coprodus, este în mare parte responsabil pentru suma estimată de 59 de milioane de dolari pe care Robbie a câștigat-o în 2023.

În ciuda ultimului „Mission: Impossible”, care a performat sub așteptări la box office, în parte din cauza faptului că a fost lansat cu câteva săptămâni înainte de Barbenheimer, profiturile din acel film, plus câștigurile din streaming generate de „Top Gun: Maverick”, au făcut ca Tom Cruise să fie al treilea pe listă, cu 45 milioane de dolari.

În top 10 mai sunt și Ryan Gosling (43 de milioane de dolari), Matt Damon (43 de milioane de dolari). Leonardo DiCaprio a câștigat 41 de milioane de dolari în 2023, plasându-se pe locul al șaptelea împreună cu Jason Statham.

Forbes precizează că își calculează estimările în urma unor interviuri cu agenți și experți din industrie, precum și a unor date preluate de pe site-uri precum IMDbPro.

Revenind la Adam Sandler, pe Netflix a avut premiera recent un nou film cu acesta în rolul principal - „Spaceman”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.