Cool Stuff

Christopher Nolan a încasat aproape 100 de milioane de dolari pentru „Oppenheimer”

Christopher Nolan a luat duminică seară două premii Oscar, pentru regia și producția filmului „Oppenheimer”. Dar câștigul final pentru această capodoperă cinematografică a fost mult mai mare.

Potrivit celor de la Variety.com, Nolan a câștigat în final 100 de milioane de dolari pentru acest film, care prezintă viața savantului J. Robert Oppenheimer și rolul său în crearea bombei atomice.

Această cifră reprezintă o combinație între salariul său, escaladări de box-office și un bonus pentru cele două premii Oscar.

Filmul, care a obținut în total șapte premii Oscar, inclusiv trofee pentru actorul Cillian Murphy și actorul Robert Downey Jr. - a fost realizat cu un buget de 100 de milioane de dolari. După ce a fost lansat pe 19 iulie, acesta a avut încasări de 958 de milioane de dolari în întreaga lume, o sumă uriașă având în vedere că e un film interzis minorilor și durata sa e de trei ore. 

Acum toți ochii sunt ațintiți asupra a ceea ce va face în continuare Nolan - care a scris, regizat și produs „Oppenheimer". Unii spun că următorul său proiect va fi un remake al thrillerului „The Prisoner", bazat pe serialul TV din anii 1960, creat de și interpretat de Patrick McGoohan. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.