Kiss Time Out

Smiley invită oamenii în SmileyVerse, un concert-univers multisenzorial, la Arenele Romane

Smiley își deschide și își cântă Universul, în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert multisenzorial, cu un concept de show profund și interactiv. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, de la ora 20.00, alături de #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei și de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență unică multisenzorială pentru fiecare spectator în parte. Biletele, puse în vânzare de o săptămână, s-au epuizat deja în proporție de 30%.  

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show care poate fi cumpărat de aici și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală. 

„Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim.”, povestește artistul Smiley metafora pe care se construiește concertul de anul acesta. 

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.          

„Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore.”, subliniază artistul care va dezvălui în perioada următoare, pe canalele sale, puțin câte puțin, câte ceva despre „planetele” spectaculoase care vor orbita în SmileyVerse. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.