Kiss Music News

Au fost anunțați headlinerii de la Glastonbury 2024

Mergi la festival?

Glastonbury 2024 și-a anunțat headlinerii.

Este vorba despre Dua Lipa, Coldplay și SZA, în timp ce Shania Twain va urca pe scenă la categoria „legende.”

Ediția din acest an va avea loc la Worthy Farm din Somerset, Sudul Angliei, în perioada 26-30 iunie.

Dua Lipa va urca pentru prima oară pe Scena Piramidă, într-o zi de vineri, iar cei de la Coldplay vor reveni pe această scenă, după ce n-au mai urcat pe ea din 2016; trupa a fost headliner la Glastonbury de cinci ori.


SZA închide event-ul duminică noapte (ea va avea debutul în cadrul festivalului), în timp ce Twain va cânta în dupa-amiaza ultimei zile, din poziția de „legendă.”

„Toată lumea zice că este apogeul festivalului, iar singurul sfat pe care l-am primit este să-mi aduc cizmele de ploaie. E foarte posibil să-mi aduc și un ponei, să merg prin festival”, a glumit artista într-un interviu acordat celor de la BBC News.

Pe lista debutantelor se numără și artiste populare precum Avril Lavigne, Cyndi Lauper și Camila Cabello, în timp ce trupa K-pop Seventeen va fi primul band de gen care va urca pe scena principală a evenimentului.


Lista de artiști nu se oprește aici, iar dacă ajungi în Anglia în perioada 26-30 iunie, atunci mai ai șansa să-i vezi pe LCD Soundsystem, Little Simz, PJ Harvey, Afrobeats star Burna Boy, Janelle Monae, Disclosure, Nitin Sawhney, Orbital, Paloma Faith, Peggy Gou, James Blake, The Streets, Barry Can’t Swim, Honey Dijon, Bonobo și Faithless.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.