Cool Stuff

Mike Tyson își etalează viteza și puterea în primul antrenament pentru meciul cu Jake Paul

Evenimentul va fi difuzat live pe Netflix.

La cei 57 de ani, Mike Tyson s-ar putea să mai aibă ceva mai mult în „rezervor” decât se așteaptă Jake Paul.

La începutul acestei luni a fost anunțat faptul că Mike Tyson se va întoarce în ringul de box pentru un meci împotriva lui Jake Paul, pe 20 iulie, la ATT&T Stadium din Arlington, Texas.

Evenimentul, care urmează să fie transmis în direct pe Netflix, a fost imediat criticat pentru că l-a asociat pe fostul campion de box la categoria grea, în vârstă de 57 de ani, cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr decât el, care are un istoric de a pune la pământ adversari mai în vârstă. Chiar casele de pariuri l-au instalat rapid pe Jake Paul ca mare favorit în fața lui Tyson, dar toată lumea s-ar putea să îl subestimeze pe Tyson.

Miercuri, Iron Mike a postat pe rețelele sale de socializare un videoclip de la primul antrenament în care arată surprinzător de sprinten și puternic pentru un bărbat trecut de mult de prima tinerețe. 


Tyson este un fost campion de necontestat la categoria grea și deține recordul pentru cel mai tânăr boxer care a câștigat un titlu la categoria grea, câștigând prima centură la 20 de ani și patru luni. S-a retras din acest sport în 2005, dar a revenit pentru un meci de box demonstrativ împotriva lui Roy Jones Jr. în 2020.

Paul, cel mai recent, a acceptat lupte împotriva boxerilor profesioniști în încercarea de a-și legitima prezența în acest sport, făcându-i KO atât pe Andre August, cât și pe Ryan Bourland, în decembrie, respectiv martie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.