Cool Stuff

Olivia Rodrigo încurajează viața sexuală sănătoasă - ce le-a oferit artista fanilor, în timpul turneului său mondial

Olivia Rodrigo este atentă cu fanii ei.

Artista este în mijlocul unui turneu mondial, Guts World Tour, iar în cadrul unui show din St. Louis, Missouri, ea le-a oferit fanilor, în mod gratuit, prezervative și pilule contraceptive.

Olivia a vorbit mereu despre importanța sexului protejat, dar a militat și pentru dreptul femeilor de a face ceea ce vor cu propriile trupuri.

Acțiunea ei vine în contextul în care Missouri a interzis avortul, cu excepția în care sarcina ar pune în pericol viața mamei.

„Inițiativa mea susține unele dintre problemele cu care se confruntă femeile din America și sper să fie o experiență productivă. Parte din bani vor fi donați fundațiilor care le ajută pe femei în astfel de condiții”, a spus cântăreața.

În spiritul acestui demers, Rodrigo a înființat fundația „Fund 4 Good.”

„Scopul este de a ajuta toate femeile, fetele și oamenii care caută să aibă libertate asupra sănătății lor productive. Fundația va susține ONG-urile care luptă pentru educația femeilor, drepturile lor reproductive, cât și violența bazată pe gen”, a spus ea.


În 2022, pe scena de la Glastonbury, alături de Lily Allen, Olivia a vorbit despre legea anti-avort din State.

„Sunt devastată și terifiată. Foarte multe femei și tinere vor muri din cauza asta. Vreau să dedic următoarea piesă celor cinci membri de la Curtea Supremă care ne-au demonstrat foarte clar că nu le pasă de libertate. Samuel Alito, Clarence Thomas, Neil Gorsuch, Amy Coney Barrett și Brett Kavanaugh, vă urâm!”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.