Cool Stuff

Pierce Brosnan a fost amendat după ce a încălcat legile Parcului Național Yellowstone

Actorul a pledat vinovat.

Pierce Brosnan va plăti o amendă de 1500 de dolari, după ce a recunoscut că a mers într-o zonă termală protejată din cadrul Parcului Național Yellowstone, în noiembrie anul trecut.


Vedeta a fost chemată în sala de judecată pe 14 martie, unde a fost amendată cu 500 de dolari și i s-a ordonat să facă o donație de 1000 de dolari către organizația care susține parcul. Actorul are deadline până pe 1 aprilie.


„Sunt un om al mediului și am cel mai mare respect și iubire pentru natură. Cu toate astea, am făcut o greșeală impulsivă, una pe care nu o iau ușor, atunci când am intrat într-o zonă termală, acoperită de zăpadă, din cadrul Parcului Național Yellowstone, pentru a face o fotografie.

Nu am văzut semnul de „Nu treceți”, care mă avertiza de pericol, dar nici nu am făcut o plimbare în zonă. Regret teribil decizia mea și îmi cer scuze din inimă tuturor pentru faptul că am ajuns în acea zonă sensibilă. Yellowstone și toate Parcurile Naturale sunt făcute să avem grijă de ele și protejate, pentru a putea să ne bucurăm de ele”, a scris Pierce pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.