Kiss Music News

David Guetta și Jessica Ledon au devenit părinți

Pentru a patra oară DJ-ul numărul 1 al lumii, pentru a treia oară tată

“Love is in the air ❤️. Meet Cyan", acesta este mesajul postat ieri de David Guetta pe contul de Instagram. 

La finalul lunii octombrie 2023, la puțin timp după ce a fost votat DJ-ul numărul 1 al lumii, francezul David Guetta a fost invitat la gala Latin Grammy. În cadrul evenimentului care a avut loc în Sevillia, Guetta și iubita sa Jessica au făcut public faptul că vor fi părinți: “Avem o veste extraordinară pentru voi! Ne pregătim pentru cel mai important eveniment din viața noastră!”

Iată că acest moment a venit, iar cei doi sunt de ieri părinții unui băiețel pe nume Cyan. Numele ales înseamnă lumină albastă-verde. 

După o căsnicie de 22 de ani cu Cathy, cea care i-a fost și soție și manager, cei doi au divorțat, iar din 2015 Guetta a început să se întâlnească cu actrița/modelul de origine cubaneză, Jessica Ledon. După nouă ani de relație, cei doi sunt părinți și au declarat că nu cred în căsătorie dar sunt pregătiți pentru această nouă etapă din viața lor, aceea de a fi părinții lui Cyan. 

Ultimul an a fost fenomenal pentru David Guetta: a fost headliner la cele mai mari festivaluri din lume, cu o apariție memorabilă pe mainstage-ul festivalului UNTOLD, a fost desemnat DJ-ul numărul 1 al lumii, a ocupat locul 1 în clasamentul celor mai buni 101 producători, a avut două nominalizari la ediția 2024 a premiilor Grammy, a fost votat la secțiunea „DJ Of The Year” în cadrul galei NRJ Music Awards, „Best Electronic” la MTV European Music Awards, iar acum a primit cel mai frumos trofeu, de “tată”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.