Kiss Time Out

Emma Stone pregătește un nou film alături de regizorul „Poor Things”: ce știm până acum

Colaborările creative reușite merită exploatate.

Emma Stone și regizorul Yorgos Lanthimos au o relație profesională fantastică și deja au făcut împreună două filme, „The Favourite” și „Poor Things.”

Actrița a fost recompensată și cu premiul Oscar pentru modul în care a jucat în ultima producție.

În prezent, cei doi au mai terminat un film, „Kinds of Kindness”, iar pelicula va avea premiera pe 21 iunie. 

Din distribuție mai fac parte și actorii Willem Dafoe și Margaret Qualley; ambii au jucat și în „Poor Things.”

Jesse Plemons, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie și Hunter Schafer sunt alte nume sonore care vor face parte din poveste. 

Momentan nu se știu foarte multe detalii despre acțiune, dar Dafoe, într-un interviu acordat anul trecut, a povestit cum într-una dintre scene, Emma îi dă o palmă. 


Cât despre relația dintre Lanthimos și Stone, regizorul a spus de ce adoră să lucreze cu actrița și cum lucrurile s-au legat foarte ușor pentru „Poor Things”, unde ea a fost și programator. 

„Pe lângă faptul că este o actriță minunată, este o prezență unică per total. În clipa în care i-am spus povestea, a devenit entuziasmată instant și a vrut să știe totul despre lumea din film și să citească scenariul. Am început să vorbim și despre alți potențiali actori care ar urma să facă parte din acțiune, iar ea a devenit fascinată cu fiecare parte din acest film”, a spus el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.