Cool Stuff

Prima imagine cu Timothée Chalamet în rolul lui Bob Dylan

Timothée Chalamet are un nou rol interesant.

Actorul în vârstă de 28 de ani va juca în filmul biografic „A Complete Unknown”, despre viața legendarului Bob Dylan.

Producția este regizată de James Mangold, iar Timothée a fost fotografiat pentru prima oară în rolul personajului său, pe străzile din New York.

Nu se știu foarte multe detalii despre poveste, dar cert este că regizorul a confirmat că Chalamet va cânta în film; deja știm că are voce, după ce s-a descurcat de minune în musical-ul „Wonka.”


„Sunt vremuri fantastice în cultura americană, iar povestea lui Bob - un tânăr de 19 ani care a venit la New York cu doi dolari în buzunar, tânăr care a devenit o senzația globală în următorii trei ani. Inițial a fost primit în comunitatea de folk din New York, dar curând faima lui avea să depășească toate granițele, mai presus de așteptările sale”, a spus Mangold.


În film vor mai fi și „nume celebre” ale acelor vremuri, cum ar fi Woody Guthrie, Joan Baez și Pete Seeger. Edward Norton îl va juca pe Seeger, iar Elle Fanning o va interpreta pe iubita muzicianului, Sylvie Russo.


„Este o poveste adevărată foarte interesantă despre un moment interesant din scena americană”, a continuat regizorul.

Ca parte din procesul său de documentare pentru film, în ianuarie, Chalamet a vizitat fostul liceul al lui Dylan din Hibbing, Minnesota.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.