Cool Stuff

Aaron Taylor-Johnson ar urma să fie viitorul James Bond

Un zvon care nu a fost confirmat încă de reprezentanți ai actorului.

Zvonurile legate de viitorul James Bond au fost din nou agitate după ce tabloidul britanic „The Sun" a publicat o știre potrivit căreia actorului britanic Aaron Taylor-Johnson i s-ar fi oferit rolul agentului 007.

The Sun a relatat, citând o sursă anonimă, că mingea e la Aaron, care trebuie să se decidă dacă-și dorește acest rol. 

Zvonurile despre Taylor-Johnson vin după ani de speculații cu privire la cine va prelua rolul iconic după ce Daniel Craig s-a retras din rolul lui Bond în „No Time to Die", în 2021.

Taylor-Johnson, în vârstă de 33 de ani, a reușit să se impună ca actor mainstream după rolul său din comedia pentru adolescenți „Angus, Thongs and the Perfect Snogging" din 2008. El a obținut un succes și mai mare după ce a debutat în „Kickass" din 2010.

În 2017, a câștigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul său din „Nocturnal Animals", un neo-noir din 2016 regizat de creatorul de modă Tom Ford.

Alți actori care au fost propuși pentru acest rol ar fi actorul britanic Henry Cavill și actorul irlandez și recent câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor, Cillian Murphy.

Nu este clar când va fi făcut un anunț oficial sau când va începe producția următorului capitol al celebrei francize cu o vechime de peste șaizeci de ani. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.