Cool Stuff

Conor McGregor ar fi trebuit să aibă un rol în serialul „Vikings”

Luptătorul UFC Conor McGregor a dezvăluit că trebuia să joace într-un sezon întreg din celebrul serial „Vikings”, dar că în cele din urmă înțelegerea a picat.

McGregor - care are un rol principal în remake-ul „Road House” de pe Amazon Prime Video alături de Jake Gyllenhaal - a povestit recent la podcastul JOE din Irlanda că inițial „Road House” nu a fost planificat să fie debutul său actoricesc.

În schimb, fostul campion UFC la categoria pană și la categoria ușoară era programat să debuteze în serialul de succes „Vikings”, dar că a tot amânat acest lucru și că producția a mers în cele din urmă mai departe fără el.

McGregor a declarat pentru JOE despre debutul său actoricesc alături de Gyllenhaal: „Voi încerca orice, fără niciun stres. Știi, trebuia să joc în „Vikings”, cei de la „Vikings” mi-au oferit acest lucru."

El a explicat mai departe: „Am avut câteva lucruri pregătite, dar am tot amânat și am rămas în domeniul luptelor. Întotdeauna am spus: Sunt în domeniul luptelor, nu în cel al filmelor. În cele din urmă, am sfârșit prin a-i dezamăgi pe oameni din cauza asta, pentru că am fost pregătit să fac un sezon complet, dar nu s-a întâmplat niciodată”, a conchis McGregor.

Vikings a avut prima dată premiera pe canalul History, înainte de a face furori și de a fi preluat la Prime Video. O continuare a serialului „Vikings”, „Vikings: Valhalla”, a fost preluată de Netflix.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.