Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Connect-R a venit cu „Angela”, a povestit despre noul album și Red Bull SoundClash 2024

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Connect-R a trecut astăzi pe la DesKiss Dimineața pentru a cânta cea mai nouă piesă a sa, dar și pentru a povesti despre Red Bull SoundClash 2024. 

Connect-R este primul artist confirmat al ediției din acest an. Cel de-al doilea artist, care va întregi una dintre cele mai neașteptate confruntări muzicale de până acum, va fi dezvăluit pe 26 martie. Adrian Despot va fi din nou MC-ul evenimentului, iar la pupitrul de DJ va fi ZDA.

De 18 ani, Red Bull SoundClash aduce în fața fanilor dueluri artistice cu miză emoțională enormă. Prima ediție a avut loc în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

În 2017, la prima ediție Red Bull SoundClash din România, CTC a învins Carla’s Dreams într-un show cu sala plină. A fost primul contact al publicului românesc cu formatul celor două scene față-n față. În 2018, Grasu XXL a câștigat în fața Loredanei un meci disputat la sânge, iar în 2019, Vița de Vie a făcut un uluitor egal cu Subcarpați, nemaiîntâlnit în istoria evenimentului. În 2022, Irina Rimes și Spike au devenit virali cu momentele electrizante pe care le-au pus în scenă, iar Spike a câștigat la mustață. În 2023, Vama a câștigat în fața lui Killa Fonic la diferență de o zecime. 

Dar, înainte de toate, Connect-R a cântat live și în premieră cea mai nouă piesă a sa „Angela”.


Apoi, el a rămas la povești cu „vitaminele”, iar Corina l-a descris ca fiind ca o rază de soare - „a venit gelat, a venit cu ochelari de soare aurii, cu un zâmbet pe față” - , iar Connect-R s-a declarat copleșit. 

Ciprian a vrut să afle mai multe despre noua piesă, mai ales că ea vine după alta cu nume de fată, „Rita”.

„Urmează să scot un album care se numește „Flori”, mai sunt pe țeavă piese fix cu nume de gagică, „Isabela”, „Maria”, sunt vreo 7 piese. Mă mai gândeam să fac și pentru „Marcela” sau „Margareta” sau „Vasilica”. Noi, artiștii care am vizat sexul frumos, suntem apreciați de voi, de către femei, și așa am simțit nevoia să scot albumul ăsta. Evident, toate piesele au un mesaj cât se poate de clar. În general, la noi piesele au formă și fond, pe formă dansezi, iar cine stă să asculte atent, descoperă și un mesaj frumos”, a povestit Connect-R.     

Tot el i-a dezvăluit Corinei că pe album vor fi și alte colaborări, nu doar cea cu Smiley pentru „Rita”. De exemplu, vor mai fi piese cu Raluka, Johny Romano. 

„Angela e arhietipul femeii care, deși știe că stă într-o colivie de aur, nu poate să părăsească căsătoria sau relația în care este pentru că e mult prea atașată”, a mai spus Connect-R despre noua piesă.


Despre RedBull SoundClash, Connect-R a povestit că aștepta de mult invitația aceasta și l-a bucurat mult, mai ales că este fan al acestei competiții. 

„Sunt foarte șmechere! Ideea de a schimba repertoriul tău, de a schimba ce cântă celălalt, de a avea un invitat surpriză și tot battle-ul ăsta... eu vin din rap, rap battle mc-ul era la ordinea zilei, să te lupți pe scenă cu un alt artist”, a mărturisit Connect-R. 

Artistul cu care se va duela este încă necunoscut pentru Connect-R, dar îl va afla mâine seară, pe 26 martie, la ora 20:00, pe Instagram @redbullro

 „Sper să fie un singur solist, ca să fie o luptă egală. Nu mi-e teamă nici dacă sunt cinci”, a spus Connect-R.

Confruntarea va avea loc pe 23 mai, la Romexpo. 

DesKiss Dimineața - invitat Connect-R - 25 martie 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:09

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.