Kiss Music News

Edward Maya și artista Yohani din Sri Lanka au lansat piesa „Diamonds” - cum ți se pare?

O colaborare internațională de succes.

Yohani are o voce impresionantă, dar și milioane de fani în Sri Lanka, așa că atunci când a apărut ideea unei colaborări cu Edward Maya, recunoscut pentru viziunea lui inovatoare, lucrurile s-au legat organic.

Cei de la Creator Records susțin că melodia aduce împreună două culturi diferite și interesante, într-o experiență sonoră inedită.


Maya este primul român menționat în TOP 10 Billboard Hot 100 din SUA, iar Yohani este una dintre cele mai apreciate și populare artiste din Sri Lanka.

Versurile piesei, scris atât în engleză, cât și Sinhala, sunt semnate de Dorian Micu, Miruna Iova, Adrian Eduard Radu și Dilanjan Sumegha Seneviratne. Cântecul vorbește despre povestea unei iubiri intense, dar efemere, așa cum e și strălucirea și răcirea unui diamant.

Cum ți se pare?


Despre Creator Records:

Creator Records transformă muzica în povești de succes. Are un portofoliu foarte bine dezvoltat, cu artiști precum Edward Maya, Olivia Addams, Holy Molly, Carine și Edine.

Label-ul se focalizează pe calitatea muzicii și crearea continuă a artei muzicale pop-dance. Labelul a obținut și patru discuri de aur, dar și unul de platină în Polonia, precum și clasări în topuri internaționale din Bulgaria, Polonia, Germania, Franța și Turcia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.