Kiss Music News

YUKA cântă despre acel ,,Tu”

Melodia începe într-o notă delicată, cu o armonie simplă care pune în evidență vocea puternică și expresivă a artistei. Versurile conturează povestea unei iubiri care s-a stins, cu toate amintirile și emoțiile asociate cu acea persoană specială. YUKA transmite cu o sinceritate tulburătoare toate nuanțele complexe ale inimii sale în această piesă intitulată simplu- - ,,Tu”.

Piesa a fost scrisă de YUKA, Alecsa Dumitrache și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție. 

,,Nu e ușor să te rupi de un om, de amintiri, de toate lucrurile care v-au legat, chiar dacă ele nu mai sunt prezente de mult. Atunci când dragostea dispare, iar brațele celuilalt nu-ți mai sunt acasă, frica de un nou început, de necunoscut, poate să devină motorul relației, generatorul de speranță care te face să te întrebi din când în când <<Tu mai crezi în noi…?>>.” ne spune YUKA. 


YUKA are 19 ani și am putea să îi spunem "fericire". Nu doar pentru că este plină de fericire atunci când cântă pe o scenă sau într-un studio, ci pentru că împrăștie fericire peste tot în jurul ei, oriunde ar merge. Adoră muzica încă de la 5 ani, când a pășit prima data pe scenă și a câștigat inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. De 2 ani, YUKA lucrează cu cea mai bună echipă, Global Records, iar împreună au lansat piese precum "Aripi de Nisip", care în vara anului 2021 a fost difuzată pe Radio Zu, Pro FM, intrând în top 40, "Waste Your Love", care de curând a depășit un milion de ascultări pe Spotify. În 2023, colaborarea sa alături de Zodier pentru piesa ,,La Sacou”, a cucerit platforma TikTok, îndrăgostiții de pretutindeni și radiourile, ajungând până pe locul #6 în topul celor mai ascultate piese de la radio și stând în Top 10 timp de 4 săptămâni. Mai mult decât atât, artista a lansat un remake de succes al piesei ,,Clipe” de la 3 Sud Est, înregistrând de asemenea o variantă alături de celebrul grup. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.