Cool Stuff

Rebel Wilson și-a pierdut virginitatea la 35 de ani - motivul pentru care actrița a ales să facă publică informația

Actrița și-a povestit viața într-o carte de memorii.

Actrița populară Rebel Wilson a povestit cum și-a pierdut virginitatea la vârsta de 35 de ani. 

Motivul pentru care a ales să facă publică această informație este unul social - ea speră să transmită un „mesaj pozitiv” celor din jur.

Mărturia vedetei (44 de ani) face parte din cartea ei de memorii, „Rebel Rising”, care va fi disponibilă online din 2 aprilie. Ea și-a dorit să-i „asigure” pe oameni că nu toată lumea trebuie „să-și piardă virginitatea în adolescență.”


„Oamenii pot aștepta până când sunt pregătiți sau până când se mai maturizează puțin. Și cred că ăsta poate fi un mesaj pozitiv. Evident, nu trebuie să aștepți să faci 30 de ani, ca mine, dar nici nu trebuie să simți vreun soi de presiune doar pentru că ești tânăr”, spune Rebel.

În adolescență, Wilson își aduce aminte cum evita acest subiect „de rușine” - „Pur și simplu cred că la un moment dat i-am spus prietenei mele cele mai bune că am făcut-o să scap de asta, când aveam 23 de ani. Am vrut foarte tare să evit să mai fiu întrebată despre acest subiect.”


Actrița a vorbit și despre cum lucrurile ar fi stat diferit pentru ea dacă s-ar fi născut cu 20 de ani mai târziu. 

„Este incredibil, dar dacă aș fi fost născută cu 20 de ani mai târziu, cred că mi-aș fi explorat mai mult sexualitatea. Știam că sunt atrasă de bărbați și asta era normalitatea. Însă, după moartea tatălui meu, când am început să mă deschid mai mult, n-am mai văzut, spre exemplu, căsnicia drept un lucru oribil. Apoi, ani mai târziu, când am început să cunosc mai multe femei și să am sentimente pentru ele, am realizat unde era societatea în acele timpuri”, a mai zis ea.


Rebel este logodită cu designer-ul Ramona Agruma, iar împreună au primul lor copil, Royce Lillian.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.