Cool Stuff

Cher și Jennifer Hudson, duet-senzație pe scena iHeartRadio Music Awards 2024

Când nu e Cher spectaculoasă?

În cadrul iHeartRadio Music Awards 2024, eveniment care a avut loc la The Dolby Theatre din Los Angeles, artista a primit Icon Award pentru întreaga ei carieră, iar vedeta în vârstă de 77 de ani nu a dezamăgit deloc.

Meryl Streep a fost cea care i-a înmânat trofeul, alături de un discurs care a onorat-o pe cântăreață; ele au jucat împreună în 1984 în filmul „Silkwood.”


„Știți că Cher a avut o piesă numărul I în fiecare dintre ultimele 7 decenii? Este singura femeie din istoria SUA care a făcut asta. Ce trebuie să faci să ai picioarele astea? Toți vrem să știm! Nu mai e vorba deloc despre cele 15 minute de faimă!

Ești norocos dacă acum captezi atenția cuiva timp de șapte secunde, să nu mai vorbesc de șapte decenii. E nevoie de un oraș, dar mai mult de atât. Cred că e nevoie de inimă! Când mă gândesc la Cher mă gândesc la inima ei enormă!

Cât este de deschisă și de puternică și cum o conduce în tot ceea ce face, de la modul în care cântă, cel în care interacționează și până la cel în care dansează sau se îmbracă. Pur și simplu oferă totul, iar asta i-a adus nenumărate premii.

Dar asta a făcut-o să muncească și pentru veteranii noștri și pentru drepturile comunității LGBTQ, dar și pentru alte cauze, iar asta de când am cunoscut-o, în urmă cu 40 de ani, atunci când am făcut un film despre activista Karen Silkwood.”


Odată cu acest tribut, Jennifer Hudson a urcat pe scenă, unde a interpretat piesa „If I Could Turn Back Time”, iar apoi Cher a venit lângă ea și au cântat împreună melodia „Believe.”


Cher a ținut și ea un speech după momentul muzical, unde a spus: „În primul rând, mă simt cu adevărat binecuvântată și norocoasă cu acest premiu, dar și pentru că am oameni care au rămas cu mine în acești ani. [...]

Nu prea vorbesc despre asta, dar am fost jos de foarte multe ori. Case de producție au renunțat la mine și la început nu-mi puteam găsi un job. Am fost în Las Vegas unde am ținut un show impresionant, iar ei au spus, gata, cariera ei s-a sfârșit.

Dar nu am renunțat vreodată la visul de a sta pe această scenă. Din experiențele mele vă pot spune atât - să aveți un vis și să nu renunțați la el, indiferent de ceea ce se va întâmpla. Știu foarte bine că dacă ai un vis și ții de el, vei avea o viață minunată, iar acel vis va deveni realitate.”


PS: întreaga listă a câștigătorilor iHeartRadio Music Awards 2024 o poți vedea aici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.