Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Selly a venit în studio, iar Anitta vine la Beach, Please! 2024

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

O dimineață efervescentă și plină de surprize! Selly a venit în studio, unde ne-a vorbit despre Beach, Please! 2024, festivalul de la mare care durează timp de 5 zile.

Peste 15 artiști internaționali au fost deja anunțați, plus artiști din România, iar printre cele mai sonore nume amintim - Wiz Khalifa, YEAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA.


Selly a povestit cum anul trecut au fost peste 80.000 de participanți la festival, iar anul ăsta, biletele vândute au depășit deja numărul celor de anul trecut, așa că organizatorii se așteaptă la peste 200.000 de oameni prezenți.

Influencer-ul a vorbit și despre cum organizatorii au grijă de cei prezenți și vor să evite cozile interminabile de la baruri, așa că peste 2000 de oameni vor lucra în festival.

Mai mult, va exista și zonă de camping, iar pentru cei care nu mai găsesc cazare în Costinești, ei pot liniștiți merge și în alte stațiuni, deoarece vor exista autobuze care vor circula non-stop între alte stațiuni și Costinești.

Selly a oferit și 10 abonamente pe care Corina, Cătălin și Ciprian le vor oferi ascultătorilor care vor ști să ghicească o piesă, după ce ascultă doar o bucată din ea, la matinal, așa că stai cu urechile pe Kiss!


Surpriza zilei a fost însă alta - un tort super sexy, cadou special pentru kissomani, care anunță un artist mare care va uca pe scena de la Beach, Please! 2024. Este vorba despre Anitta, cântăreață pe care Selly o consideră colosală, „poate cel mai mare artist de la festival.”


Ce zici? Ne vedem acoloooo?

PS: nu uita că din 23 aprilie intră în cinematografe și Buzz House

DesKiss Dimineața - invitat Selly - 9 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:17

DesKiss Dimineața -invitați Elena Gheorghe și Mandinga - 27 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:17:16

DesKiss Dimineața - invitat Edy Chereji - 24 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:40

DesKiss Dimineața - invitați Olivia Addams și Vescan - 23 mai 2023

DesKiss Dimineața, 01:20:34

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.