Cool Stuff

Vezi primul trailer pentru „Joker 2” și cum începe idila dintre prințul clovn al crimei și Harley Quinn

Ceea ce are nevoie lumea acum este... dragoste. Acesta este mesajul primului trailer al filmului „Joker: Folie à Deux", care îl vede pe Joaquin Phoenix reluându-și rolul premiat cu Oscar și conspirând cu Lady Gaga în rolul la fel de celebru al lui Harley Quinn.

Imaginile întunecate și pline de tensiune încep la Azilul Arkham - unde Joker este închis la sfârșitul primului film - în timp ce Arthur Fleck are o „întâlnire drăguță", dar deranjantă cu un alt pacient - Harley Quinn a lui Gaga. După întâlnirea întâmplătoare de pe holurile închisorii, cei doi se îndrăgostesc nebunește, profund și plănuiesc să iasă din cămășile de forță pentru a cuceri lumea de dincolo de celulele lor capitonate. 

Primul film a servit ca o poveste de origine apăsătoare pentru Joker, un comediant de stand-up retras și deloc amuzant. În continuarea filmului, acesta își reia rolul și cântă în tot felul de scene cu Harley Quinn, muza sa dementă - iar ea poartă machiajul său caracteristic. În această aventură cinematografică, însă, el nu pare atât de singur.

Se știu puține lucruri despre intriga propriu-zisă a continuării, care se pare că este un muzical. Regizorul Phillips a spus că această etichetare nu este în întregime exactă, deși va avea o mulțime de numere de cântece și dansuri.

„Joker 2" va debuta pe marile ecrane pe 4 octombrie 2024 - la exact cinci ani de la primul film. Producția originalului a costat 62,5 milioane de dolari, un buget neobișnuit de conservator pentru o adaptare a unei benzi desenate. Având în vedere succesul său financiar fulminant, continuarea a primit un preț mult mai substanțial de 200 de milioane de dolari.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.