Cool Stuff

Rihanna vorbește despre povestea ei de iubire cu A$AP Rocky: „Am fost prieteni la început”

Totul a început de la o prietenie.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Interview, Rihanna a povestit despre relația cu A$AP Rocky, tatăl copiilor ei și partenerul ei de viață. 


Totul a început după ce au colaborat la single-ul „Cockiness (Love It)”, în 2011. Când au cântat împreună melodia la MTV Video Music Awards, rapper-ul a apucat-o de spate, în văzul tuturor, iar Riri a zis cum „întreaga ei echipă era îngrijorată că-și va dori să-i taie capul.”


Nu a fost cazul, ba chiar a acceptat să apară în clipul lui la piesa „Fashion Killa”, iar cei doi au devenit amici.


„Aveam aceeași viziune despre fashion. Eram la fel de creativi. Ajungeam mereu în aceleași cercuri de oameni. Și, în afară de asta, pe măsură ce ne-am maturizat, am ajuns să ne susținem în brand-urile și produsele pe care le promovam”, a continuat artista.

În 2019, au devenit ceva mai mult decât prieteni.


„Ne știm de foarte multă vreme. L-am văzut în relații și el pe mine. Ne-am văzut în afara relațiilor. Știam de ce suntem capabili, cât și de problemele pe care ni le-am fi putut aduce unul altuia. Puteam să ne răparăm sau să ne distrugem inimile. Așa că am început să ieșim la date-uri cu multă precauție”, a zis ea.

În timpul pandemiei, lucrurile au accelerat, iar cei doi și-au dorit să-și întemeieze o familie. „Dacă nu ar fi fost COVID-ul, cred că ne-ar fi luat mult mai multă vreme să fim confortabili unul cu altul, să ne dăm seama dacă suntem pregătiți sau nu.”


Apropo de asta, Riri vrea în continuare să facă copii. „Aș încerca pentru fata mea, dar sigur, dacă e un alt băiat, e un alt băiat”, a concluzionat ea. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.