Cool Stuff

Lenny Kravitz, antrenament intens la sală, în pantaloni de piele

Lenny Kravitz vine la UNTOLD 2024

Știi cum poți să combini fashion-ul la sală? Ei bine, dacă nu, atunci e de ajuns să-l privești pe Lenny Kravitz!

Artistul are 59 de ani, deși nu prea își arată vârsta, și pare și el destul de conștient de asta.

Recomandăm și clipul piesei „TK421”, în ideea asta:


Recent, a postat un video pe contul său de Instagram, unde putem să vedem cum ridică greutăți la bustul gol, îmbrăcat în pantaloni de piele.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru azi! Recunoscător! Mă simt excelent! Nu există scurtături pentru a trăi viața la maximum. Totul este posibil! Iubire”, a notat el în social media, în dreptul imaginilor.


Așa cum era de așteptat, aprecierile și comentariile utilizatorilor nu au ezitat să apară, iar mulți îl laudă pentru modul în care arată. 

Însă Lenny nu doar arată bine, ci este un muzician foarte talentat, iar luna trecută a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.


„Este o onoare incredibilă să-mi văd numele pe strada asta. Să fiu alături de toți acești oameni fantastici care au făcut lucruri incredibile cu viața lor, este o onoare. Nu m-am gândit niciodată că aș putea fi aici. Când eram tânăr mă plimbam des pe bulevardul ăsta, dar în pricipal mă întrebam unde aveam să dorm în acea noapte. Să am parte de asta acum pare aproape un vis și sunt extrem de recunoscător”, a spus el celor de la People, la acea vreme.

PS: Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive la categoria „Best Male Rock Vocal Performance” va ajunge în această vară pe scena principală a unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, UNTOLD.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.