Kiss Music News

Satoshi aduce noul său album „+373” la Bad and Boujee Party

Satoshi, artistul de peste Prut care vine cu vocea și personalitatea fresh pe scena muzicii urbane și nu numai, se aude astăzi, la Bad and Boujee Party alături de noul său album, „+373”!

De la ora 22, alături de DJ Lexi și DJ Oldskull, Satoshi vine să facă publicul să vibreze cu noul său album, „+373". Cu un sound proaspăt și o atitudine contagioasă, acest material muzical promite să te ducă într-o călătorie sonoră memorabilă. Și nu uitați, pentru a completa experiența, Satoshi va oferi și două momente live de neratat: „1K1", o piesă direct de pe noul album, și „Semafoare". 

,,Este un album din 16 track-uri care nu conține piese de dragoste. Despre ce e? Despre gândirea din Moldova, atât de bine, cât și de ce îi este neplăcut autorului să recunoască. Despre cum simte și transpune lumea din jur un tânăr din Republica Moldova.” ne spune Satoshi

Născut în 1998 în Cahul, Moldova, Satoshi este o voce fresh în peisajul muzicii urbane, cunoscut pentru stilul său inovator, cu rădăcini din muzica tech trap și chopper rap. Alături de atitudinea sa puternică și o voce pe măsură, Satoshi a început să lucreze la primul său album în 2020, iar în 2022 a lansat cu succes primul său album de studio intitulat “RUSH”. Printre single-urile lansate și bine primite se numără “Mama mi-a spus” și “Foaie Verde”, “Căștile Mele”, care a fost prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions. Colaborarea sa cu Carla’s Dreams pentru ,,Noaptea pe la 3” a avut un impact imens și i-a adus o bază de fani în România. Au urmat single-uri de succes precum ,”Dansăm”, “Unde Verile” și “Ochii”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.