Kiss Music News

NOUA UNSPE pune femeile pe piedestal - ,,REGINA”

NOUA UNSPE a intrat pe scena muzicii urbane și a zguduit fundațiile, redefinind standardele industriei. Cu fiecare piesă, artistul a demonstrat că este pregătit să cucerească lumea muzicii cu un sunet și o estetică neconvențională, iar astăzi lansează ,,REGINA”.

,,REGINA” este o piesă care capturează magnetismul și forța unei femei care emană siguranță în propria ei piele, inspirată de frumusețea și grandoarea regală. O odă urbană adusă acelei muze feminine care ne inspiră prin pura ei existență și prin capacitatea ei de a influența și motiva pe cei din jur. Cu un sound distinct și un instrumental captivant, piesa te prinde de la primele acorduri și te poartă pe aripi de inspirație, captivându-te cu fiecare secundă.

Piesa a fost scrisă de NOUA UNSPE, alături de CST pentru partea de muzică și producție. 


NOUA UNSPE este un artist și producător român care și-a făcut rapid un renume în industria muzicală datorită stilului său original. Acesta a studiat muzica clasică, vioară și pian, timp de nouă ani la o școală de muzică din orașul său natal, fapt ce a influențat, fără îndoială, stilul său muzical divers ce încorporează elemente de Hip-Hop, Pop și ambiențe sonice experimentale. Cu un amestec unic de fundaluri muzicale și un talent pentru producerea de piese de succes, NOUA UNSPE a produs o serie de piese extrem de apreciate, printre care “Miami Bici” cu KILLA FONIC, "Haolo", cu KILLA FONIC și NANE & “Stai” cu KILLA FONIC și NANE. NOUA UNSPE a colaborat, de asemenea, cu o varietate de artiști, printre care ALINA EREMIA, INNA, AMULY, NANE, AZTECA, RAVA & mulți alții. În 2023, artistul a lansat și primul său album intitulat ,,NOUA UNSPE”. În 2024, piesa sa, ,,Zodiac”, o colaborare cu RAVA și Bittner, a făcut senzație în tot mediul online, ajungând pe locul #1 în topurile Spotify, iar ultima sa lansare ,,SPUNE-MI” a făcut, de asemenea, senzație în mediul online.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.