Cool Stuff

Henry Cavill va deveni tătic

La premiera noului său film „The Ministry of Ungentlemanly Warfare", Henry Cavil a confirmat că el și iubita lui, Natalie Viscuso, așteaptă primul lor copil împreună.

Cavill și Viscuso și-au făcut publică relația în 2021. Viscuso este vicepreședinte al Vertigo Entertainment, compania de producție implicată în proiecte cinematografice precum „It”, „Five Nights at Freddy's” și „The LEGO Movie”. 

Cavill a ieșit recent din cele mai importante două francize ale sale: „DC Extended Universe”, care este în curs de reboot sub conducerea lui James Gunn, cu David Corenswet în rolul lui Superman, și „The Witcher”, în care Liam Hemsworth îl va înlocui pe Cavill în rolul lui Geralt în viitorul sezon. Cu toate acestea, Cavill și Viscuso vor colabora pentru a lansa o nouă franciză TV - „Warhammer 40.000” - în parteneriat cu Amazon.

Următorul proiect al lui Cavill, „In the Grey”, îl va reuni din nou cu regizorul „The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, Guy Ritchie, care a regizat și „The Man from U.N.C.L.E.”. 

În The Ministry for Ungentlemanly Warfare mai joacă Eiza González, Henry Golding, Alan Ritchson și Alex Pettyfer, iar premiera va avea loc pe 19 aprilie. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.