Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Fly Project și Bianca Tilici au venit cu surprize în studio

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

A fost o zi tare veselă și frumoasă de vineri în studioul Kiss FM! 

Cei trei moderatori au avut parte numai de surprize plăcute, așa că hai să vedem despre ce a fost vorba.

Nu e niciun secret că Ciprian, Cătălin (mai ales!) și Corina sunt gurmanzi și pofticioși, așa că azi au primit ceva dulce impresionant - un tort în forma unui aparat de radio.


După cum o să vezi și-n imagini, tortul este spectaculos, aproape că nu pare real, dar adevărul este că a fost delicios!


Cei de la Dolce Strati sunt în spatele acestei surprize. „Fericirea are chipul meu”, a spus Oprișan când a văzut tortul, apoi a râs de colegii săi că niciunul dintre ei nu mănâncă dulce azi, drept urmare, se poate bucura în voie.


Corina a spus că ia și la pachet și cum dărnicia face parte din echipă, dulcele a fost împărțit cu toată lumea prezentă în radio la primele ore ale dimineții.


Un alt moment cool a fost când Fly Project și Bianca Tilici și-au făcut apariția în studio, pentru a-și promova cea mai recentă melodie lansată, „Soarele pe strada mea.”

Și ei au adus surprize pentru Corina, Ciprian și Cătălin, în ton cu versurile optimiste ale cântecului - ochelari de soare supradimensionați și baloane!


„Este bucuria noastră pentru vara asta și sperăm ca și oamenii să se bucure alături de noi”, a spus Tudor Ionescu, iar Bianca le-a transmis ascultătorilor să vadă și clipul de pe YouTube.


Un final de săptămână ca la carte, așa că te lăsăm și pe tine să te bucuri de melodie, și nu uita să asculți întreaga emisiune în podcast-ul de mai jos.

DesKiss Dimineața - invitați Fly Project și Bianca Tilici - 19 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:16

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.