Cool Stuff

Travis Scott, pentru prima oară în România, la BEACH, PLEASE! 2024

Se anunță o super ediție de festival!

Ești pregătit? BEACH, PLEASE! 2024 va fi nebunie totală! 

Pe lângă mari artiști precum Anitta, Wiz Khalifa, EAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA, Travis Scott se alătură lineup-ului.


Jacques Berman Webster II aka Travis Scott s-a născut în Houston, Texas, și este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din America. În mod cert va face super show, așa că ar fi bine să nu-l ratezi și să vii să ne distrăm împreună!


BEACH, PLEASE! 2024 durează timp de cinci zile, în perioada 10-14 iulie, iar biletele se vând ca pâinea caldă.

„Pregătim într-adevăr o ediție grandioasă de BEACH, PLEASE!Investiția de anul acesta se ridică la opt milioane de euro”, spune Andrei Șelaru (Selly), co-fondator al festivalului.

Selly va fi prezent și mâine dimineață la DesKiss, unde ne va spune mai multe detalii despre eveniment și artiștii prezenți!

Stai cu ochii și urechile pe noi!

PS: Biletele se găsesc aici.


Despre BEACH, PLEASE!

Event-ul a debutat în anul 2022, pe plaja de la Costinești, la inițiativa lui Andrei Șelaru (Selly) și Lucian Ștefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanți.

Audiența festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de oameni au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării ȋn cea de-al doilea an, iar ȋn 2024 sunt așteptate peste 200.000 de persoane.

Investiția din acest an se ridică la 8 milioane de euro, dintre care 4 milioane înseamnă costuri alocate pentru artiști.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.