Cool Stuff

Spice Girls s-au reunit de ziua Victoriei Beckham - cum s-a distrat vedeta la celebrarea vârstei de 50 de ani

Victoria Beckham a împlinit 50 de ani.

Fosta cântăreață, actual designer de fashion, a dat o mare petrecere, alături de familie și prieteni apropiați.

Ea a împlinit 50 de ani pe 17 aprilie, iar petrecerea a organizat-o weekend-ul trecut, pe 20 aprilie. Printre celebritățile prezente se numără Tom Cruise, Eva Longoria, Rosie Huntington-Whiteley, Salma Hayek, Mark Anthony și Gordon Ramsay.



Așa cum era de așteptat, de la event nu au lipsit fostele sale colege (Geri Halliwell-Turner, Emma Bunton, Melanie „Mel C” Chisholm, and Melanie „Mel B” Brown) din trupa-senzație Spice Girls; David Beckham a avut grijă să filmeze un moment în care femeile au cântat împreună piesa „Stop.”


Înaintea party-ului, vedeta a postat imagini pe Instagram, alături de familia ei - David și cei patru copii - Brooklyn, 25 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 19 ani, și Harper Seven, 12 ani. „Abia aștept să sărbătoresc alături de prieteni și familie! Vă iubesc pe toți foarte tare”, a notat ea în social media.


Așa cum era de așteptat, fanii au fost în extaz să vadă imagini de la petrecerea Victoriei, dar mai ales momentul ei alături de celelalte membre Spice Girls.

„M-am îndrăgostit de momentul ăsta! Hai înapoi în turneu”, a notat o utilizatoare, în timp ce alții au scris „un moment magic pentru noi toți.”


La finalul petrecerii, David a purtat-o în spate pe soția lui (cu ochelari de soare pe ochi), semn că noaptea a fost o reușită!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.