Kiss Music News

Cum arată Post Malone fără tatuaje. Artistul este schimbat în noul clip semnat Taylor Swift

Taylor Swift și Post Malone au scos o piesă împreună.

Cei doi artiști au lansat melodia „Fortnight”, iar Posty a trecut printr-o transformare radicală pentru video - și-a acoperit tatuajele, în timp ce Swift s-a umplut de ele.


Melodia face parte de pe cel mai recent album semnat de cântăreață, „The Tortured Poets Department”, iar în doar trei zile de la lansare, are peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ție cum ți se pare?


Taylor a povestit fanilor cât de mult îl apreciază pe Malone, atât pentru modul în care-și scrie versurile, cât și pentru cel în care experimentează cu sunetele. Ea a continuat prin a-i aprecia talentul și a mărturisit cât de recunoscătoare este pentru că a avut șansa să lucreze îndeaproape cu el.

„And for a fortnight there, we were forever / Run into you sometimes, ask about the weather / Now you're in my backyard, turned into good neighbors /Your wife waters flowers, I wanna kill her”, cântă ea în melodie.


În februarie, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat lui Zane Lowe, Malone a spus: „Taylor Swift este incredibilă. Este foarte drăguță, blândă și talentată, așa că atunci când mi-a propus colaborarea, am zis da fără să ezit.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.