Cool Stuff

Vezi primul trailer oficial pentru „Deadpool și Wolverine”

Mult așteptatul trailer oficial pentru „Deadpool și Wolverine” al lui Ryan Reynolds a sosit în sfârșit. După mai multe teasere, Marvel a publicat cel mai nou trailer oficial cu Reynolds și Hugh Jackman în aventura de acțiune din această vară din MCU.

Trailerul oferă o imagine mai clară asupra modului în care se va desfășura relația dintre Deadpool și Wolverine, evidențiind o poveste mult mai mare și o misiune multiversală în joc. În urma mai multor teorii cu privire la modul în care povestea lui Wolverine o joacă în cea a lui Deadpool, trailerul confirmă în sfârșit că, în această versiune, Wolverine pare să fi eșuat în universul X-Men.

Trailerul îl arată, de asemenea, pe Logan aparent cuprins de remușcări în timp ce îngenunchează în fața unor pietre funerare, probabil aliații săi X-Men căzuți. Atât Logan, cât și Deadpool se angajează într-o luptă, arătându-și puterile, totul în timp ce oferă o privire mai bună asupra costumelor lor. Se pare că Wade și Logan sar într-un portal în timp ce universul este complet distrus, plin de nori negri amenințători. Portalul pare să fie același cu cel pe care Doctor Strange este capabil să îl lanseze, ridicând mai multe teorii de conexiune.

„Deadpool și Wolverine” ajunge în cinematografe pe 26 iulie 2024. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.