Kiss Time Out

„Dead Boy Detectives”, un nou serial pe Netflix care-și propune să te țină cu sufletul la gură

Seria are premiera pe Netflix pe 25 aprilie.

Dacă nu știi despre ce e vorba în cel mai nou serial de pe platforma de streaming, trailer-ul de mai jos îți face o idee destul de ușor: „Bine ați venit la Agenția de detectivi a băieților morți. Ajutăm fantomele să-și rezolve misterele. Fantomele care încă nu se pot desprinde.” Interesant, nu?

Show-ul aduce la viața povestea din benzile desenate semnate de Neil Gaiman. Rolurile principale sunt jucate de George Rexstrew (Edwin Payne) și Jayden Revri (Charles Rowland). 

Ei sunt doi băieți care s-au cunoscut pe Tărâmul celor Morți și care au devenit foarte buni prieteni; împreună ajută alte fantome să-și rezolve problemele și au dezvoltat o afacere din asta.


Serialul face parte din universul Sandman, așa că fanii vor fi în mod cert încântați de poveste.

Edwin și Charles vor face totul să rămână împreună, dar nu le este chiar ușor, deoarece au de înfruntat tot soiul de probleme, de la faptul că trebuie să scape de vrăjitoare malefice, până la cel în care trebuie să fugă de Iad sau de Moartea însăși. Nu sunt singuri în luptă, ci se bazează pe ajutorul lui Crystal (Kassius Nelson), o clarvăzătoare, dar și a prietenei sale Niko (Yuyu Kitamura).

Te așteaptă un show de 8 episoade, iar dacă aventurile de genul ăsta sunt pe gustul tău, atunci în mod cert te vei bucura de acțiune. Cum ți se pare?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.