Cool Stuff

DesKiss Dimineața - cât de mult bine poate face proiectul „Acasă Regăsit”, unde copiii sunt reuniți cu părinții lor plecați la muncă în străinătate

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Caravana Acasă Regăsit este un proiect de suflet, unul care implică mult bine și aduce un rollercoaster de emoții la pachet, așa că în dimineața zilei de joi, în studio, au venit Elena, reprezentanta Vola.ro, alături de Bianca, ambasadoarea proiectului, cât și primul beneficiar al acesteia.

Scopul acestui demers este de a-i aduce pe copii aproape de părinții lor plecați la muncă în străinătate, iar Kiss FM este trup și suflet implicat în acest proces și va ajuta 10 copii să meargă să-și vadă familia, în afara țării.


Totul a pornit în octombrie 2022, după ce fondatorul Vola.ro și-a exprimat dorința de a le oferi celor din diaspora atenția și sprijinul de care au nevoie. În mai puțin de o lună, o mână de oameni și-au adunat forțele și au conturat acest minunat proiect. Au avut nevoie și de un partener de încredere la drum, așa că au găsit Asociația The Social Incubator.

Toate detaliile de care ai nevoie le găsești aici.

Discuția din studio a fost una cu foarte multă emoție, unde Elena a povestit cum scopul caravanei în școli a fost acela de a le oferi încredere copiilor.


Bianca a mărturisit că s-a simțit minunat și extraordinar când prin intermediul inițiativei și-a putut revedea părinții, iar acum are ocazia să vorbească și cu alți copii care trec prin ceea ce a trecut și ea și să-i înțeleagă foarte bine.

„Dorul e un sentiment foarte greu”, a spus ea.

Acasă Regăsit este un proiect care face mult bine, stârnește multă emoție, dar în cele din urmă, aduce și multă bucurie.

Toate detaliile de care le ai nevoie le găsești în materialul de mai sus, dar și dacă dai play la emisiunea de azi.

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.