Kiss Music News

Killa Fonic deschide subiectul banilor în „Hola ATM”

Bandit de când era copil…

În „Hola ATM", Killa Fonic pune banii sub lupă într-un mod super autentic. Flow-ul lui te trage ca un magnet, iar beat-ul îți dă o energie pe care nu o poți ignora - te face să simți că trebuie să te miști. Versurile sunt ca o oglindă pentru ambele fațete ale banilor: puterea și mizeria lor. Dați un play încă o dată pentru magia Killa Fonic!

Creditele pentru „Hola ATM” merg către Killa Fonic - versuri, Killa Fonic, Quick - muzică, Quick - producție. Videoclipul a fost realizat de David Mogan - regie și DOP, bobo & Killa Fonic - color & edit, Loops Production - producție. 

,,Așa cum am obișnuit publicul și în călătoriile anterioare, <<Hola ATM>> este prima fereastră către noul album, care are ca punct de origine sunetul și atmosfera de pe <<Terra Vista>> și <<Osvaldo>>. Mergând mai departe pe drumul jazzului pe acest album, al cărui nume aleg să nu-l dezvălui, simt că am învățat mai multe decât am învățat în decursul primelor 7 albume și sunt mai mult decât entuziasmat să-l prezint lumii.” ne spune Killa Fonic. 


Creativitatea artistică, versatilitatea muzicală și sinceritatea brutală fac din Killa Fonic un artist unic în România. A debutat în proiectul Șatra B.E.N.Z. și a continuat să își construiască cariera solo, lansând până acum 10 albume de succes precum "Ramses 1989", "Lamă Crimă", "Emotiv Munteana", "Trendsetter" și "Osvaldo". Printre hiturile sale se numără "Bambolina" cu Carla's Dreams, "Miami Bici", "Go Gettas" cu Nane, Azteca și bbno$, "MAMBO", "Richie Rich", "NIMENI" și "Lucifer". Colaborarea sa cu Delia pentru "Cum am știut" a fost un real succes, iar piesa "Miami Bici" a dominat clasamentele în 2020, fiind desemnată Top Romanian Track și ajungând pe locul #1 pe Apple Music și Spotify. "Brasileira", alături de RAVA, a adunat milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat locul #3 pe Spotify. Ultimele sale lansări includ albumul DnB "MAT-STHĀNI SARVA-BHŪTĀNI" și EP-urile experimentale "SS1000", "Rock This Way".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.