Kiss Music News

O nouă piesă de suflet de la Roxen - „Sărută-mă”

Cea mai nouă piesă semnată Roxen, ,,Sărută-mă", este o piesă emoționantă despre atracția irezistibilă a unei iubiri care rămâne puternică chiar și în fața adversității. Protagonista piesei exprimă o dorință profundă de a continua o relație plină de pasiune, chiar dacă aceasta o face să suporte durere și să-și piardă simțul sinelui.

Piesa îmbină o melodie captivantă cu o interpretare vocală pasională, care transmite perfect disperarea și intensitatea sentimentelor protagonistei. Textul evocă imaginea sărutului ca simbol al reconcilierii și reînnoirii promisiunii de dragoste, în ciuda tuturor greutăților. ,,Sărută-mă" nu este doar o cerere de afecțiune fizică, ci și o implorare emoțională pentru înțelegere și acceptare.

Piesa a fost scrisă de Roxen, iar producția a fost realizată de Iordan Adrian. Videoclipul a fost realizat de Bogdan Păun - regie și edit, Codruța Corocea - DOP, Loops Production - producție. 


Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. În 2023, artista a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa ,,Cenușă”, dar și cu ,,Infinit”. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.