Cool Stuff

DesKiss Dimineața - AMI a cântat live „Ador, Ador” și a povestit că-și dorește o colaborare cu Subcarpați

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

AMI a venit astăzi la DesKiss Dimineața pentru a  cânta live și în premieră noua ei piesă: „Ador, Ador


Corina a remarcat imediat, nici nu avea cum altfel, costumația înflorată la propriu a lui AMI.  

„Această piesă este un remember the time, face parte din era asta Nostalgia, un back  to the origins, la stilul prin care eu m-am lansat. Așa m-au cunoscut oamenii, cu stilul ăsta latino. Practic, am făcut un poll la mine pe Instagram și am întrebat ce stil preferă, pentru că eu am tot jonglat cu stilurile astea - pop, disco, latino - și a fost printre preferințele fanilor mei. Așa că am zis că le fac pe plac, pentru că vine și vara și îți dă un vibe de vară, de libertate”, a povestit AMI despre noua piesă. 

Ciprian a vrut să afle și care este stilul de care AMI se simte mai atașată, iar ea a mărturisit că în stilul disco va mai urma un album, un EP. 

„Fac parte din ere diferite din viața mea. Mă regăsesc în fiecare dintre ele în totalitate și în mod egal. Nu pot să zic că prefer un stil mai mult decât altul”, a adăugat ea.  


Tot Ciprian a avut curiozitatea să o întrebe dacă ar cânta muzică folclorică, iar AMI a început direct să-i cânte. 

„Cu folclorul chiar am cochetat. De curând am fost în Baia Mare. S-au aniversat 65 de ani de la înființarea Ansamblului Transilvania și am fost acolo și am cântat 3 piese de muzică populară. A fost o onoare pentru mine să cânt cu Ansamblul Transilvania și îmi plac foarte mult ritmurile Ardelenești sau din Maramureș, zona din care vin eu. Parcă din ce în ce mai mult mă atrage”, a povestit AMI. 

Corina i-a sugerat chiar un fusion între genurile folcloric și pop.  

„Mi-ar plăcea mult să fac la un moment dat un featuring cu Subcarpați, pentru că și ei iau foarte mult din folclorul românesc”, a mărturisit AMI.  

Tot ea a mai spus că această colaborare va veni, cel mai probabil, la momentul potrivit. 

Despre clipul pentru „Ador, Ador”, AMI a povestit că l-a filmat la Olimp, cu Emil Rengle, că au avut noroc de vreme bună, iar scenele de dans au fost un pic cu peripeții pentru ea. 

 

DesKiss Dimineața - invitată Ami - 20 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:18:50

DesKiss Dimineața - invitat Andrei Bănuță - 17 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:33

DesKiss Dimineața - invitat Lil K. Carter - 14 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:17:46

DesKiss Dimineața - invitată Irina Rimes - 13 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:27:30

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.