Kiss Music News

Alecsa Dumitrache a lansat piesa „Țigara Amară”, unde explorează dinamica relațiilor moderne

Cum îți sună?

Credit FOTO: Alexandru Văduva

La doar 18 ani, Alecsa continuă să își consolideze poziția în industria muzicală din România. Ea a lansat melodia „Țigara Amară”, cu scopul de a-și cuceri publicul prin autenticitatea și vocea sa distinctivă.

Tânăra profită de creativitatea pe care o are, iar anul ăsta a terminat de scris și primul ei album, după ce anul trecut a lansat EP-ul „Vreme Rece” (unde a colaborat cu Killafonic), iar la 16 ani a scris o carte de poezii. 

Noul cântec promite să fie un hit în cariera ei, mai ales că Alecsa își dezvăluie latura vulnerabilă. 


Produsă în studiourile Creator Records de Andy Horjea și Călin Grajdan, piesa explorează dinamica relațiilor moderne. Videoclipul, regizat de Isabella Szanto și filmat la Atelierul35, folosește o metaforă pentru relațiile toxice și complexitatea emoțiilor dintr-o astfel de conexiune, și sugerează ideea unei temnițe a gândirii.

„Alecsa este o artistă cu o determinare extraordinară. Autenticitatea și vocea sa unică o disting în peisajul muzical contemporan. Suntem mândri să facem parte din călătoria ei artistică și să contribuim la succesul său”, a declarat un reprezentant al Creator Records.


Creator Records transformă muzica în povești de succes. Cu un portofoliu foarte bine dezvoltat care include artiști precum Olivia Addams, Holy Molly, Edward Maya, Carine și Edine, ei se concentrează pe calitatea muzicii și crearea continuă a artei muzicale pop-dance. A obținut patru discuri de aur și unul de platină în Polonia, precum și clasări în topuri internaționale în Bulgaria, Polonia, Germania, Franța și Turcia.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.