Kiss Music News

Alexandra Stan și toka prezintă hitul verii - „Bambola”

Sună bine?

Cei de la Creator Records descriu piesa drept „imnul care dă startul sezonului estival.”

Melodia, adaugă ei, este mai mult decât o simplă piesă, ci o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante și versuri care te poartă departe, către plaje însorite și nopți de neuitat.

Titlul este preluat din limba italiană și aduce în prim-plan semnificația subtilă a unei iubiri estivale, a unei persoane captivante si a elementului ludic in tot acest dans.


Indiferent dacă te afli pe plajă, în oraș sau în mijlocul naturii, „Bambola” este coloana sonoră care îți va aduce zâmbetul pe buze și te va face să simți că nimic nu te poate opri.

Cu un sound pop-dance cu inserții de saxofon, melodia este cu adevărat una refigorantă și te va face să simți că ești în mijlocul unei petreceri pe plajă, chiar și atunci când ești prins în agitația urbană. 


Cu o echipă de compozitori talentați și pasionați, inclusiv Katarina Dyer, Fred Buscaglione, Leo Chiosso, Lucian Naste, Elena Matei și Andrei Mihai, cântecul promite să cucerească inimile și sufletele ascultătorilor din întreaga lume, devenind un hit „caliente” în cel mai scurt timp.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.