Cool Stuff

După o pauză lungă din vizorul public, James Franco și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Cannes

James Franco a revenit în atenția noastră.

După o pauză de ani buni din vizorul public, James Franco și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Cannes.

Actorul a fost implicat într-un scandal sexual, când, în 2018, mai multe femei, inclusiv studente de-ale sale, au mărturisit că au fost abuzate și exploatate sexual de el.

Un an mai târziu, în 2019, actrițele Sarah Tither-Kaplan și Toni Gaal au luat acțiuni legale, unde l-au dat în judecată pe Franco, din cauza „comportamentului său sexual”, către studentele sale, la școala de actorie unde preda.


Franco a spus inițial că acuzațiile din 2018 nu sunt „complet adevărate”. 

Tot în acel an, avocatul său, Michael Plonsker, a declarat: „James nu doar că se va apăra, dar va cere daune acuzatorilor, cât și avocaților acestora, pentru defăimarea publică creată.” 

În 2021 a fost de acord să plătească 2.23 de milioane de dolari pentru a închide cazul.


Apoi, în 2022, într-un interviu acordat The Jess Cagle Show, Franco a recunoscut că a avut relații intime cu studentele sale. „Cât timp am fost profesor, m-am culcat cu studente, iar asta a fost greșit”, a spus el.


Până la acest scandal, actorul obișnuia să fie prezent pe marile ecrane, în producții populare precum „Spider-Man”, „Pineapple Express” sau „127 Hours.” După acuzațiile care i-au fost aduse în 2018, el a stat departe de lumea reflectoarelor și nu a mai luat proiecte cinematografice, în afară de faptul că a fost vocea unui personaj din „Arctic Dogs”, în 2019.

În prezent, el joacă în „The Razor's Edge”, regizat de Tommy Lee Jones, motiv pentru care a fost prezent la Cannes.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.