Kiss Music News

Piesa „Jumi Juma” de la Alex Velea ne arată că dragostea e mult mai importantă decât banii

Cu un ritm catchy și versuri care merg direct la inimă, „Jumi Juma” ne spune că banii nu pot cumpăra fericirea și că adevărata prosperitate vine din relațiile pe care le avem și din cât de bine ne înțelegem unii pe alții. Piesa asta e pentru toți cei care știu că iubirea e cea mai mare comoară.

Piesa a fost scrisă de Alex Velea, Cally Roda (Filipescu Flavius) și Fraxu (Radu Razvan). Producția a fost realizată de Z3NA (OTAIGBE PEACE NEHIZENA). „Jumi Juma” vine însoțită de un videoclip super fresh, cu mult dans și acele good vibes specifice lui Alex Velea. Acesta a fost regizat de Ciolpan Gabriel, coregrafie de Dan Chirac (Papu) și producție de Field Media. 

,,Vreau să vă văd cum vă simțiți bine și cum dansați pe această piesă. <<Jumi Juma>> e ca o dedicație pentru acea persoană specială din viața voastră. Dacă nu vă găsiți vreodată cuvintele, doar trimiteți această piesă.” ne spune Alex Velea

„Jumi Juma”  face parte dintr-un material muzical promițător și mai amplu, un nou album semnat Alex Velea, intitulat „#13”. Stați cu ochii pe artist pentru mai multe detalii!


Alex Velea este unul din cei mai de succes artiști din România, cu peste 20 de ani de carieră, în care a dominat topurile radio și TV, dar și inimile iubitorilor de muzică. Piese precum “Din vina ta”, “Minim doi” sau “Dragoste la prima vedere” sunt în continuare fredonate de o țară întreagă, precum și piese mai recente precum ,,Fake-urile”, ,,Arde-mă baby” și cel mai recent succes al său, ,,Monali”, care a fost în trending-ul YouTube încă de la lansare și are deja peste 3M de vizualizări. Alex Velea este fondatorul proiectului Golden Boy Society unde au fost lansate proiecte de succes precum Golden Gang, Miruna Diaconescu, Arkanian, Omar Arnaout și lista poate continua. Începând cu anul 2009, Alex a compus piese pentru majoritatea artiștilor români de succes, unde amintim de Smiley, Antonia, Sore, Ruby, Corina, doar pentru a enumera o mică parte din ei. Cuvântul care îl descrie cel mai bine pe artist este versatilitatea, întrucât acesta a experimentat foarte multe sound-uri și genuri muzicale de-a lungul timpului, fapt ce i-a adus succes pe vaste scene muzicale. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.