Kiss Music News

În mijlocul lumii și al naturii se aude vocea Irinei Rimes în „Dudadu”

Când ți-e dor de liniștea specifică naturii, de persoana dragă sau chiar de tine și ce a fost, dă un play la cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes.

Dudadu” te va trimite în mijlocul apelor, al munților și al lumii și te va ajuta să te reconectezi cu sinele prin sunetul său mistic. 

„Dudadu” este doar începutul unui proiect mai amplu, un proiect nespus de drag al artistei, care va ajunge la voi în curând, pe numele său ,,Origini”.

Creditele pentru „Dudadu” merg către Irina Rimes - versuri, Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Radu Taca, Andrei Comaroni, David Goldcher - muzică și Andrei Comorani și David David Goldcher - producție. 

,,Când muzica cântă, dați-vă voie să simțiți. Muzica este refugiul meu, e acel ceva care poate suplini orice stare și sper ca asta să simțiți și voi când ascultați <<Dudadu>>.” ne spune Irina Rimes.


Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și  peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate”. În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum ,,Neiubita ta”, ,,Flori de mai”, <<Changer>>, ,,Gelos”, dar și cu colaborarea cu Theo Rose pentru ,,Stinge Luminile”, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa ,,Ultima noapte”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.