Kiss Music News

Eva Timush a lansat „Dă-mi tu ca să nu fur”

Cum ți se pare?

„Dă-mi tu ca să nu fur” este noua piesă a talentatei artiste. 

Melodia capturează esența unei veri de neuitat și a unei iubiri intense. Cu o voce caldă și emoționantă, Eva ne poartă prin povestea unei iubiri arzătoare, plină de pasiune și dorință. 

Ritmurile pline de viață și melodia captivantă evocă atmosfera vibrantă a zilelor toride de vară, în timp ce versurile sincere și profunde reflectă sentimentele contradictorii ale unei iubiri atât de puternice încât te face să te pierzi în ea.

Piesa a fost scrisă de Irina Rimes și de Adi Istrate și produsă de Sebastian Barac și Marcel Botezan. 

Cum ți se pare?


Eva Timush, o stea în ascensiune din Moldova, a cucerit atât lumea online, cât și industria muzicală românească. Prezența ei pe rețelele sociale a explodat după aparițiile în emisiuni precum "Vocea României" și "Românii au talent," unde prestațiile ei au impresionat publicul de pe YouTube. 

Eva Timush, un spirit liber înzestrat cu o voce uimitoare și un look pe măsură, a colaborat la hituri precum „Tattoo” și „Too Deep” alături de SICKOTOY. Colaborarea ei cu Vescan pentru „Colegi de apartament” a ajuns pe locul 1 în trending pe YouTube și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 12 săptămâni, atingând poziția #2. 

În 2023, artista a avut încă două colaborări de excepție pentru piesa „Bad Girls” cu SICKOTOY, INNA și ANTONIA, și pentru „Te-am sunat” cu rareș. 

De asemenea, artista și-a lansat primele single-uri în limba română, „Unde ești acum” și „Prea așa”, iar recent a lansat piesa „Un pic” împreună cu Adi Istrate. În prezent, se află în Top 10 Media Forest cu colaborarea sa cu JUNO pentru piesa „Imuni la bine.”


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.