Kiss Music News

Satoshi și Irina Rimes au lansat prima lor colaborare, „Bate, vântule”

Ne-am împrăștiat printre străini ca păsările care nu mai vin…

Două generații de artiști din Republica Moldova s-au adunat să ne facă să simțim și să cântăm împreună cu ei. 

Satoshi și Irina Rimes colaborează pentru prima dată și lansează „Bate, vântule”, o creație muzicală ce abordează teme precum înstrăinarea, dorul, originile și trecerea timpului.

Melodia este o sinteză de influențe moderne și tradiționale, îmbinând stilul unic al lui Satoshi cu vocea inconfundabilă și versurile sensibile ale Irinei Rimes. 

Colaborarea lor aduce în fața publicului o poveste emoționantă, ce reflectă realitatea multor oameni care, în căutarea unui trai mai bun, au părăsit locurile natale. 

Versurile piesei surprind perfect această dualitate a sentimentelor de dor și de adaptare la nou, evocând imagini puternice ale unui trecut care încă rezonează în prezent.

Videoclipul (Roman Burlaca - regie și Nicu Lungu - imagine), realizat în Republica Moldova, completează perfect atmosfera creată de muzică.

Filmările au avut loc pe dealurile pitorești și prin pădurile dese ale Moldovei, în localitățile Gordinești și Văratec, capturând esența peisajului moldovenesc și aducând în prim-plan frumusețea naturală a acestei regiuni. 

Piesa a fost scrisă de Satoshi și Irina Rimes și produsă de Ștefan Ioniță și Mario Morar. 


„Este despre dorul de casă pe care îl simți fiind acasă. Despre sentimentul care te face să iei spontan bilete de avion și să formezi numerele pe care le ții minte toată viața”, spune Satoshi.
„Visez de mult o piesă prin care să impersonez muzical și liric țărișoara din care vin, însă niciodată nu am găsit contextul potrivit. Mă bucur că ea în sfârșit se întâmplă, aici, acum și alături de Satoshi”, adaugă Irina Rimes.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.