Kisstory

Superbowl cu Janet Jackson si Justin Timberlake

Si am ajuns si la data de 5 februarie, zi care in SUA sta sub semnul Zilei Nationale a Meteorologilor. Cine stie, poate isi vor da silinta sa ofere doar vesti bune. Pana la urma, cui nu-i place o zi cu soare?

Și am ajuns și la data de 5 februarie, zi care în SUA stă sub semnul Zilei Naționale a Meteorologilor. Cine știe, poate îți vor da silința să ofere doar vești bune. Până la urmă, cui nu-i place o zi cu soare?

 

În 2004, fix în această zi, a avut loc incidentul de la Superbowl care a făcut înconjurul lumii și care i-a avut ca protagoniști pe Janet Jackson și pe Justin Timberlake. Artista a rămas cu o anumită parte a corpului la vedere în plină scenă, iar imaginea surprisă a devenit cea mai căutată poză din istoria internetului. Dar să-i mai spălăm imaginea lui Janet și să ne amintim de lucruri bune, cum ar fi piesa „All night”: 

 

Vezi video aici  

 

Derulăm puțin înapoi și ajungem în 1971, când astronauții misiunii Apollo 14 marcau cea de-a treia vizită pe lună a oamenilor. Apropo de asta, și voi aveați în plan când erați mici să vă faceți astronauți?

 

Să trecem și la clasamentele zilei de 5 februarie, iar aici avem din anul 2010 un No. 1 din Marea Britanie, piesa „Fireflies” cu care a debutat trupa Owl City. A fost un hit iubit în Europa și nu numai, iar dacă mai punem pe listă și folosirea single-ului de către Sony pentru jocul video „Eye Pet”, asta înseamnă succes garantat. Vă lăsăm cu o piesă despre inocența copilăriei, pierdută odată cu maturizarea: 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.