Hot On Kiss

Cronica Carcotasilor a revenit la KissFM

Din 25 august 2008, 6.30-10 am De astazi, 25 august, Cronica Carcotasilor, matinalul care te trezeste in fiecare dimineata de luni pana vineri, a revenit la Kiss Fm! Mai de dimineata! De la 6.30 pana la 10 am, pentru oamenii care sunt si mai matinali!

Cronica Carcotasilor a revenit la KissFM

00:04:18



Cei doi realizatori, Serban Huidu si Mihai Gainusa, si-au propus pentru noul sezon (al 10-lea) sa ne faca iar diminetile vesele si sa ne aduca informatii fresh din lumea politica, din show-biz, mass media etc.

Tocanita de gazete - rubrica preparata cu grija de maestrul Misu in cadrul Cronicii Carcotasilor - aduce in prim-plan subiecte fierbinti din publicatiile zilei, carcotite, asa cum ne-am obisnuit, de Serban si Misu.



La aceasta prima editie de dupa vacanta, Tocanita de gazete a capatat si o forma materiala, extrem de bine mirositoare, caci echipa de la Kiss Fm s-a hotarat sa-i cadoriseasca pe simpaticii Carcotasi cu o tava imensa de tocanita numai buna de mancat, continand 10 kg carne de vita si toate celelalte ingrediente care fac dintr-o tocanita obisnuita una de-a dreptul spectaculoasa. N-a lipsit din reteta nici ardeiul iute, pe care cei 2 Carcotasi - carora li s-a alaturat frateste si Dezbracatu' - l-au devorat printre lacrimi, in aplauzele si glumitele colegilor adunati sa serbeze revenirea matinalilor la microfonul Kiss Fm. Simtiti iz de tocanita? Carcotasii sunt on air! Pofta mare!

test

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.