Cronica Carcotasilor a revenit la KissFM

Din 25 august 2008, 6.30-10 am De astazi, 25 august, Cronica Carcotasilor, matinalul care te trezeste in fiecare dimineata de luni pana vineri, a revenit la Kiss Fm! Mai de dimineata! De la 6.30 pana la 10 am, pentru oamenii care sunt si mai matinali!

Cronica Carcotasilor a revenit la KissFM

00:04:18
Audio
ShareCei doi realizatori, Serban Huidu si Mihai Gainusa, si-au propus pentru noul sezon (al 10-lea) sa ne faca iar diminetile vesele si sa ne aduca informatii fresh din lumea politica, din show-biz, mass media etc.

Tocanita de gazete - rubrica preparata cu grija de maestrul Misu in cadrul Cronicii Carcotasilor - aduce in prim-plan subiecte fierbinti din publicatiile zilei, carcotite, asa cum ne-am obisnuit, de Serban si Misu.La aceasta prima editie de dupa vacanta, Tocanita de gazete a capatat si o forma materiala, extrem de bine mirositoare, caci echipa de la Kiss Fm s-a hotarat sa-i cadoriseasca pe simpaticii Carcotasi cu o tava imensa de tocanita numai buna de mancat, continand 10 kg carne de vita si toate celelalte ingrediente care fac dintr-o tocanita obisnuita una de-a dreptul spectaculoasa. N-a lipsit din reteta nici ardeiul iute, pe care cei 2 Carcotasi - carora li s-a alaturat frateste si Dezbracatu' - l-au devorat printre lacrimi, in aplauzele si glumitele colegilor adunati sa serbeze revenirea matinalilor la microfonul Kiss Fm. Simtiti iz de tocanita? Carcotasii sunt on air! Pofta mare!

Tags
Share