Partydul Kiss FM

Trimite-ne un set

Esti dj amator sau profesionist? Vrei sa difuzam setul tau in cadrul unei editii de Partyd? Afla de aici ce ai de facut!

Partydul KissFM ofera tuturor djilor (profesionisti sau amatori) posibilitatea de a se auzi in direct la radio sambata de la ora 22 la 00, la warm-up-ul party-ul Partydului cu un set de 2 ore!

Ca un set sa ajunga la Partyd, el trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– sa nu existe greseli de mixaj sau accapele gen “promo mix by dj..” sau “dj .. in the mix”;

– sa nu existe in mix piese la calitate proasta (youtube quality)

– numele de dj sa fie decent si pronuntabil la radio

– mixul sa aiba 2 ore (poate avea 3-4 minute in plus, dar nu mai mult) si trebuie sa fie inregistrat la UN NIVEL AUDIO DECENT, deci NU IN ZERO DB, ci, de preferat in -2db!! De asemenea calitatea setului trebuie sa fie de minim 160kbps (mp3), iar sample rate-ul trebuie sa fie de 44.000 / 16 bit. 

Seturile voastre trebuie sa le urcati pe un serviciu de filehosting (de preferat google drive sau dropbox) si, FOARTE IMPORTANT, sa ne trimiteti un mail pe partydul@kissfm.ro in care sa fie link catre locul de unde putem descarca setul.

Puteti sa uploadati seturile si aici http://s.go.ro/9k5r74zt parola: 385204 >> foarte important numele fisierului audio cat si cel cu tracklistul trebuie sa contina numele dj-ului/dji-lor care au facut setul, ca sa putem sa va identificam mai usor. Daca urcati seturile aici, nu uitati sa ne mentionati asta in mailul pe care il trimiteti catre noi!

In mail trebuie sa mentionati si cateva lucruri despre voi si trebuie obligatoriu atasat si tracklistul al setului, pentru ca radioul sa poata plati drepturile de autor artistilor mixati de voi.

Raspundem la mailuri doar dupa ce ascultam seturile. Asta poate dura si pana la 6-7 luni. Raspundem la TOATE mailurile. VA RUGAM NU insistati!

Mailurile care nu indeplinesc conditiile de mai sus vor fi sterse automat!

Party ON! 

p.s. este foarte important sa ne trimiteti mail ca sa va putetm si anunta cand va fi difuzat setul

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.