Partydul Kiss FM

Despre Partyd

Despre Partydul KissFM

Partydul Kiss FM se scrie cu “y” de la “party” pentru ca noi, de fapt, cu asta ne ocupam. OLiX (DJ-ul si membru fondator) si Dan Fintescu (MC si manager) sunt cei doi oameni care, intr-o seara acum vreo 15 ani s-au gandit sa incerce sa transmita party-uri din cluburi in direct pe Kiss FM. Doar cateva luni mai tarziu, agenda lor era plina pe multe weekenduri in avans. 

Muzica de la Partydul Kiss FM este strict legata de starea de spirit a oamenilor pe care ii avem in fata. Desigur ca punem hiturile pe care toata lumea le asteapta de la noi, dar in tracklistul nostru exista si piese (de la rock la deep house) care ne sunt inspirate de reactiile oamenilor, de felul in care ei se distreaza.

A inceput ca un proiect destinat exclusiv Romaniei, in 2014 Partydul Kiss FM si-a continuat dezvoltarea, ajungand in 2014 si in afara Romaniei – in Belgia, Italia si Spania. De asemenea am inceput sa fim chemati la festivaluri foarte mari de muzica si/sau sport: The Color Run, Holi Romania, Urbatlon, Life in Color, Neversea si Untold. Unde ne va duce viitorul, nici noi nu stim. Suntem insa siguri ca nu vom da “STOP” muzicii atata vreme cat oamenii vor continua sa danseze si sa fie fericiti.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.