Cool Stuff

5 actori din "Game of Thrones" care fac muzică

Personajele din „Urzeala Tronurilor” se pricep la mânuirea armelor, seducţie şi vrăjitorie, însă în spatele acestor aptitudini se ascund şi talente vocale.

Personajele din „Urzeala Tronurilor” se pricep la mânuirea armelor, seducţie şi vrăjitorie, însă în spatele acestor aptitudini se ascund şi talente vocale. O parte dintre actorii pe care îi urmărim în serialul „Game of Thrones”, difuzat pe HBO, au în paralel şi cariere muzicale, iar printre ei se numără Carice van Houten, Jerome Flynn, Jacob Andersen, Iwan Rheon şi Natalie Tena.

Carice van Houten – Melisandre

Atunci când nu poartă pelerina roşie, Melisandre cochetează cu muzica. Actriţa olandeză, Carice van Houten şi-a lansat albumul de debut în 2012, „See you on the Ice”, însă trecutul ei muzical a început mult mai devreme. În 2006, Carice a înregistrat patru piese pentru soundtrack-ul filmului „Lista neagră”.

Jerome Flynn – Bronn

Bronn este un maestru în mânuirea armelor, iar în Game of Thrones l-am văzut luptând pentru Tyrion şi Jamie Lannister, însă înainte de asta, actorul avea alte pasiuni. Jerome Flynn a făcut parte în anii ‘90 din trupa Robson & Jerome, al cărei setlist cuprindea coveruri după celebre piese rock şi pop. 

Jacob Anderson – Grey Worm

Jacob Anderson devine Grey Worm, atunci când luptă pentru Khaleesii, însă când urcă pe scenă se transformă în Raleigh Ritchie. Actorul are deja lansate câteva single-uri R&B, iar în primăvara anului 2015, a cântat în deschiderea turneului lui George Ezra.

Iwan Rheon – Ramsay Bolton

Iwan Rheon a dat viaţă unuia dintre cele mai sadice personaje din „Game of Thrones” – Ramsay Bolton, însă în realitate, actorul preferă instrumentele muzicale, şi nu armele. Iwan este solist, chitarist şi compozitor, iar de curând a lansat un album numit „Dinard”, care include balade folk.

Natalie Tena – Osha

Natalie Tena (Osha) l-a apărat pe Bran Stark până în sezonul şase, atunci când Ramsay Bolton a decis că e timpul ca aceasta să dispară din peisaj.  Chiar dacă nu o mai putem urmări în serial, o putem asculta pe YouTube. Natalie este solista trupei Molotov Jukebox, o formaţie cu influenţe gyspy şi dubstep. 

BONUS

Kristian Nairn – Hodor

Hodor nu are un talent vocal aparte, aşa cum au colegii săi de mai sus, însă cu siguranţă este un DJ simpatic. Atunci când nu ţine uşile („Hold the door!”), Kristian Nairn le deschide, în special  la petreceri, unde mixează, utilizând numele Rave of Thrones. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.