Kiss Music News

Voltaj: „Unii nici n-ascultă bine piesele și se grăbesc să le judece”

Aflați în turneu, cei de la Voltaj abia așteaptă să revină în București, unde vor susține un megaconcert la Sala Polivalentă, pe 20 octombrie.

Miruna Haican

Aflați în turneu, cei de la Voltaj abia așteaptă să revină în București, unde vor susține un megaconcert la Sala Polivalentă, pe 20 octombrie. Noi nu am mai avut răbdare până la marele eveniment, așa că i-am rugat să ne povestească deja despre surprizele pe care le pregătesc.

Cum a începutul toamna aceasta pentru voi?
A început din plin, cu un turneu național de 15 orase, turneu care se va încheia pe 20 octombrie, la Sala Polivalentă cu un megaconcert, așa cum i-am obișnuit pe fanii noștri încă din 2004, când am făcut prima producție de acest gen. Vom avea invitați surpriză, va exista o scenotehnică spectaculoasă și le promitem un show exploziv! A doua zi vor fi răgușiți, garantat! :)

De unde a pornit ideea unei colaborări cu Ruby?
De la piesă. Am considerat că ea este cea mai potrivită pentru partea feminină a melodiei. Ne gândeam la o parte de rap cântat și la o figură energică și am considerat că Ruby se potrivește mănușă.

Ce părere aveți despre comentariile răutăcioase la adresa piesei „NANA”, de pe YouTube?
Unele comentarii ne-au... surprins. O parte dintre fanii noștri și ai lui Ruby nu au fost de acord cu această colaborare. Credem că unii nici n-ascultă bine piesele și se grăbesc să le judece. Și au fost și foarte vocali, spre deosebire de cei care au apăsat butonul de like. Dar, gusturile nu se discută.

Care este diferența dintre Voltaj la 20 de ani și Voltaj din prezent?
Au trecut ceva ani de atunci. Și multe lucruri s-au schimbat in muzica. Noi încercăm să ne păstrăm identitatea, dar în același timp să ținem pasul cu sound-ul actual. Energia însă a rămas aceeași și la concertele noastre se sare și se cânta în continuare la fel de tare.

Cum ați continua enunțul „Iubim să fim români pentru că...”?
... avem o țară minunată și o grămadă de oameni de valoare.

Ce cuprinde noul album „X”? Ce v-a inspirat atunci când ați compus piesele pentru el?
Este al 10-lea album din cariera noastră, de unde și titlul lui. Conține 10 piese, unele nou-nouțe și single-uri lansate înainte, dar care nu s-au regăsit pe un material discografic. Cam toate piesele pe care le compunem sunt inspirate din viața noastra și nici acest album nu a făcut excepție.



Ați lansat „în zbor” albumul la Media Music Awards, alături de multe baloane. Cine e norocosul care va primi trambulina?
Încă așteptăm să ne sune. Se pare că albumul a aterizat undeva unde nu a fost încă reperat. :)

În ce stare se află industria muzicală din România în prezent?
Într-o stare mai bună decât multe alte industrii de la noi din țară. Se compune mult, există producții bune, avem și rezultate internaționale, așadar nu e rău deloc!

Care e ultimul album pe care l-ați cumpărat?
„A Head Full Of Dreams”, Coldplay.

Care este ultimul lucru pe care vi l-ați reproșat și care este ultimul lucru care v-a făcut să zâmbiți?
Întrebarea asta este ultimul lucru care m-a făcut să zâmbesc, pentru că nu știu ce să vă răspund. Nu-mi amintesc ce mi-am reproșat ultima dată. În general, îmi reproșează alții, nu eu mie însumi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.